lauantai 4. huhtikuuta 2009

Lenkkeily jatkuu

Tänään oli varmaan tämän kevään kuraisin päivä. Eilisen aikana lumet ovat lähes kokonaan sulaneet ja sen johdosta kadut (varsinkin hiekkakadut) ovat hyvin kuraisia. Me emme Papun kanssa kuraa pelkää (vaikka välillä sen määrä eteisessä hirvittääkin) ja lähdimme tänään kevään toiselle juoksulenkille.


Varustus oli sama kuin viime kerralla ja lenkkireittimmekin kulki ensimmäiset 1,5 km samoja teitä. Viime kerralla en halunnut juoksuttaa koiraa ensimmäisellä lenkillä liian läkähdyksiin, mutta tänään päätin juosta koko lyhyen-perus-lenkin (n.5km).

Papu seurasi koko matka kohtuullisen hyvin. Pari kertaa se innostui jopa "vetämään" minua, mutta suurimman osan matkasta se juoksi taas pari askelta takanani. Juoksimme koko matkan (noin 36 minuuttia) 3-4 puskakäyntiä lukuunottamatta.

Pari kertaa jouduin nykäisemään hihnasta, kun koira vähän hidasteli (mainittakoon tässä, että juoksuvauhtimme oli tosiaan > 6min/km, joka on kohtuullisen hidasta lönköttelyä - koira seuraa tuota vauhtia lähes "kävelemällä").

Yritän nyt tihentää koirajuoksut 1-2 kertaan per viikko - tämän lisäksi on käytävä omilla pidemmillä lenkeillä - ajatelin nimittäin käydä taas kerran köpöttelemässä Länsiväylä Juoksun 17,4km

Ei kommentteja: