tiistai 21. huhtikuuta 2009

Onko Papu salakuljettaja ?

Vaikka kuvassa esiintyvä koiramme näyttääkin vakavamieliseltä mallikansalaiselta, olemme joutuneet miettimään harjoittaako se salakuljetusta..



Papulla on pari kertaa vuodessa karvanlähtö ja silloin tuntuu siltä, että on ihan sama kuinka usein imuroi tai lakaisee - aina vaan on lisää karvoja lattialla. Huhti- ja maaliskuu ovat onneksi olleet karvojen suhteen helppohoitoisia.

Viime viikot on saanut kuitenkin olla tarkkana hiekan ja pölyn kanssa. Lähikatumme ovat pääosin hiekkateitä ja varsinkin vähänkin kostealla kelillä hiekkaa/tomua tarttuu yllättävän helposti. Lisäksi Papu onnistuu välillä jotenkin kätkemään huomattavan määrän likaa: vaikka on kuinka hyvin pyyhkivinään pyyhkeellä ja tarkistaa tassut ja mahanalusen, niin yht'äkkiä huomaa Papun jättäneet johonkin kohtaa lattiaa hiekkakasan tai märemmän hiekka/mutajäljen...

Muiden perheenjäsenten jäljiltä lika voisi tietysti olla osoitus leväperäisyydestä ;) mutta kun se osuu omalle kohdalle ei voi kuin ihmetellä miten Papu onnistuu salakuljetuksessaan.

Ei kommentteja: